
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt to taste
- freshly ground pepper to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot cut into pieces
- 80 g leek cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin toasted and roughly chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 502.5 kcal / 2110.4 kJ
- Proteína
- 16.4 g
- Gordura
- 40.4 g
- Hidratos de carbono
- 18.6 g
- Fibra
- 2.5 g
- Gordura saturada
- 22.6 g
- Sódio
- 560.9 mg
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