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Versões compatíveis
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower broken into florets
- 50 g unsalted butter cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives finely chopped
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 orange pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice to drizzle
- fresh coriander leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 723 kcal / 3036.4 kJ
- Proteína
- 47.4 g
- Gordura
- 44.9 g
- Hidratos de carbono
- 30.4 g
- Fibra
- 7.7 g
- Gordura saturada
- 18.8 g
- Sódio
- 378.4 mg
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