Chicken and spinach enchiladas

Chicken and spinach enchiladas

4.7 1.0K avaliações
Preparação 10min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • mozzarella cut into cubes (approx. 3 cm)
    100 g
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. 3 cm)
    50 g
  • jarred marinated artichoke hearts drained
    130 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ½ - 1 tsp
  • dried oregano
    ¼ tsp
  • cayenne pepper
    1 - 2 pinches
  • chilli powder
    1 tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into thin strips (1 cm x 5 cm)
    500 g
  • ground black pepper to season
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • cream cheese
    60 g
  • tortillas or low carb wraps of choice (see Tips)
    6
  • fresh coriander leaves only, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 394.3 kcal / 1655.9 kJ
Proteína 28 g
Gordura 27.3 g
Hidratos de carbono 8.3 g
Fibra 8.1 g
Gordura saturada 10.1 g
Sódio 808.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações