Dispositivos e acessórios
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Preparação 20min
Total 2h 40min
8 porties
Ingredientes
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
233 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux