
Dispositivos e acessórios
Chocolate Cake Pops
Preparação 50min
Total 4h 50min
20 pieces
Ingredientes
Chocolate Cake
-
dry-roasted peanuts3 ½ oz
-
pitted dates halved4 oz
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
buttermilk7 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
cocoa powder1 oz
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
freeze-dried raspberries1 tbsp
-
dry-roasted peanuts1 oz
-
crunchy peanut butter unsweetened3 ½ oz
-
dark chocolate in pieces (see Tip)14 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
unsweetened shredded coconut (opcional) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, colored (opcional) to decorate
Nutrição por 1 piece
Energia
271.7 kcal /
1136.8 kJ
Proteína
5.8 g
Gordura
19.2 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
126.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Bake Sale
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Cookidoo Kids Corner - Chocolate
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos