Chilli mussels with risoni
TM6 TM5 TM31

Chilli mussels with risoni

4.1 (17 avaliações )

Ingredientes

  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 anchovy fillets
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 250 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried risoni pasta
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1469 kJ / 349.8 kcal
Proteína
42.3 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gordura
7.4 g
Gordura saturada
1.5 g
Fibra
3.2 g
Sódio
1843.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r659866