Cauliflower Potato Salad
TM6

Cauliflower Potato Salad

4.6 (14 avaliações )

Ingredientes

Potatoes and Cauliflower

  • 32 oz water
  • 24 oz baby gold potatoes, halved
  • 10 oz cauliflower florets

Hard Boiled Eggs

  • 5 large eggs, cold
  • water, to fill to 1 liter mark

Pickle Mixture

  • 4 oz red onion, in wedges
  • 8 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)

Bacon

  • 6 oz bacon, in pieces (1 in.)

Quick Aioli

  • 2 garlic cloves
  • ¼ tsp salt
  • 8 oz mayonnaise
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp celery seed
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh chives, sliced, to garnish
  • ground paprika, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2330 kJ / 557 kcal
Proteína
13 g
Hidratos de carbono
27 g
Gordura
44 g
Gordura saturada
10 g
Fibra
5 g
Sódio
792 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r664636