![Chicken Fricassee (Metric) Chicken Fricassee (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6441c5c-16de-4be6-b7e5-7eecc8521430/Derivates/82b1a4bf-495b-4bc5-9559-94b3ffcbfd6d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 60 g unsalted butter, cubed, divided
- 140 g bacon, cured, smoked, sliced, in pieces (2.5 cm)
- 450 g mushrooms, fresh, quartered
- 450 g chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (5 cm)
- ½ tsp salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
-
140 - 285
g white wine, to total 450 g liquid when combined with strained broth
ou 140 - 285 g chicken stock, to total 450 g liquid when combined with strained broth - 15 g porcini mushrooms, dried
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 30 g all purpose white flour
- ½ tsp white pepper, ground, to taste
- ½ tsp paprika
- pasta, any type, cooked, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2172.1 kJ / 519.2 kcal
- Proteína
- 25.9 g
- Hidratos de carbono
- 18.3 g
- Gordura
- 35.6 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 757.3 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r664930