Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
TM6 TM5 TM31

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 (7 avaliações )

Ingredientes

Sri Lankan hot fruit chutney

  • 200 g white sugar
  • 900 g white vinegar
  • 30 g garlic powder
  • 30 g ground ginger
  • 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
  • 2 tsp sea salt
  • 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths

Roast chicken

  • 1200 - 1400 g whole chicken

Nutrição
por 4 portions
Energia
11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Proteína
250.1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gordura
180.3 g
Gordura saturada
54.8 g
Fibra
2 g
Sódio
1001.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670526