Tomato and olive tapenade mini bruschette
TM6 TM5 TM31

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 120 g pitted black olives, premium quality
  • 1 tsp baby pickled capers
  • 1 anchovy fillet
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
  • 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
  • 5 - 6 fresh basil leaves, torn
  • 80 g feta cheese, crumbled, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
580.9 kJ / 138.3 kcal
Proteína
3.8 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gordura
8.6 g
Gordura saturada
2 g
Fibra
1.1 g
Sódio
349 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670530