Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cucumber Peanut Salad
- 85 g peanuts, roasted, unsalted
- 10 mint leaves, fresh
- 170 g English cucumbers, peeled and diced (2 cm)
- salt, to taste
Chicken Curry
- 2 tsp turmeric, dried, ground
- 1 tsp cayenne pepper, ground
- 1 tbsp salt, to taste
- 1 cinnamon stick
- 10 - 15 cardamom pods, to taste
- 5 - 10 whole cloves, to taste
- 10 black peppercorns
- 3 red chillies, dried, to taste
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds, to taste
- 10 curry leaves, fresh (optional)
- 5 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (3 cm)
- 285 g onion, quartered
- 70 g vegetable oil
- 285 g tomatoes, halved
- 910 g chicken thighs, skinless, bone in, skin on, air-chilled
- 60 g tomato paste
- 60 g peanut butter, smooth
Yellow Rice
-
910
g water
ou 910 g vegetable broth - 2 tsp turmeric, dried, ground
- 2 tsp salt
- 285 g rice, white, type basmati
- 60 g butter, unsalted
-
parsley leaf, fresh, to garnish
ou cilantro, fresh, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3733.9 kJ / 892.4 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 58.3 g
- Gordura
- 58.3 g
- Gordura saturada
- 14.9 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 2103.8 mg
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