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Versões compatíveis
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets drained
- ½ lemon zest only, no white pith
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 5 sprigs fresh parsley leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers rinsed and drained
- sea salt to season
- ground black pepper to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- water to soak
- 1 tsp sea salt plus extra to season
- extra virgin olive oil to drizzle
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- ½ lemon cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 568 kcal / 2385.5 kJ
- Proteína
- 57.8 g
- Gordura
- 22.2 g
- Hidratos de carbono
- 30.1 g
- Fibra
- 7.7 g
- Gordura saturada
- 3.9 g
- Sódio
- 2066 mg
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