Steamed Thai-style fish cakes

Steamed Thai-style fish cakes

3.4 13 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
18 pieces

Ingredientes

  • oil for greasing
  • fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed
    2 - 4
  • fresh green beans trimmed
    100 g
  • spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    2
    2 shallots, (approx. 40 g), cut in pieces
  • white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)
    600 g
  • Thai red curry paste
    30 - 50 g
  • coconut cream
    60 g
    30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of water
  • egg white
    1
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • water
    1000 g
  • red fresh chilli thinly sliced, to garnish
    1

Nutrição por 3 pieces

Energia 202 kcal / 840 kJ
Proteína 22 g
Gordura 11 g
Hidratos de carbono 4 g
Fibra 1.3 g
Gordura saturada 3.8 g
Sódio 393.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações