
Versões compatíveis
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Thai Curry Paste
- 4 tsp cumin seeds
- 8 tsp coriander seeds
- 8 garlic cloves
- 60 g lime juice (approx. 3 limes)
- 70 g fresh green chillies washed, halved (approx. 4)
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 fresh makrut lime leaves washed
- 2 fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
- 60 g rapeseed oil
Curry
- 1 garlic clove
- 80 g onions quartered
- 200 g coconut milk
- 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 600 g chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)
- 2 dried kaffir lime leaves
- 100 g sugar snap peas washed
- 100 g frozen green peas
Jasmine Rice
- 200 g jasmine rice
- 1200 g water
- 5 g fresh coriander washed, roughly chopped
- Nutrição
- por 160 g
- Energia
- 223 kcal / 933 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 3.9 g
- Sódio
- 0.1 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r684909