Chia and pepita gluten free loaf

Chia and pepita gluten free loaf

4.7 72 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 25min
12 slices

Ingredientes

  • basmati rice
    110 g
  • long grain brown rice
    110 g
  • millet
    80 g
  • butter for greasing
  • chickpea (besan) flour
    40 g
  • arrowroot flour
    140 g
  • chia seeds plus extra to sprinkle
    40 g
  • pepita seeds plus extra to sprinkle
    40 g
  • xanthan gum
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • honey
    2 tbsp
  • water plus extra to brush
    400 g
  • dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
    2 tsp
  • macadamia oil or olive oil
    30 g
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • eggs
    2

Nutrição por 1 slice

Energia 226.9 kcal / 953.1 kJ
Proteína 6 g
Gordura 7.1 g
Hidratos de carbono 33 g
Fibra 3.5 g
Gordura saturada 1.2 g
Sódio 204.7 mg

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