Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

Silverbeet and mushroom pasta (TM6)

4.3 68 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • dried pasta of choice
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
    3 stalks
  • red onion cut into wedges (1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white wine
    40 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    200 g
  • tomato passata (see Tip)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ⅛ tsp
  • fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • Parmesan cheese shaved, to garnish
    10 g

Nutrição por 1 portion

Energia 351.5 kcal / 1470.6 kJ
Proteína 12.8 g
Gordura 7 g
Hidratos de carbono 59.3 g
Fibra 4.8 g
Gordura saturada 1.4 g
Sódio 367 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações