Dispositivos e acessórios
Pate de ficat cu Riesling
Preparação 15min
Total 3h
6 porții
Ingredientes
-
apă400 g
-
ficat de pui, bine curățatficat de rață, crud bine curățat250 g
-
foaie de dafin, uscată½
-
piper negru boabe6
-
vin Riesling150 g
-
unt sărat moale, tăiat bucăți180 g
-
vin de Porto sau coniac1 lingură
-
sare1 ¾ linguriță
-
piper negru măcinat⅛ linguriță
-
pâine prăjită, pentru servire
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porție
Sódio
353.9 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platoul cu carne
8 Receitas
Internacional
Internacional