Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.9 (42 avaliações )

Ingredientes

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste

Nutrição
por 1 Complete recipe
Energia
2590 kJ / 615 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
13 g
Gordura
60 g
Gordura saturada
30.5 g
Fibra
4 g
Sódio
1913.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70758