Veal pizzaiola

Veal pizzaiola

4.3 12 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
    1 sprig
  • potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    40 g
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • broccoli broken into florets
    150 g

Nutrição por 1 portion

Energia 327.3 kcal / 1369.3 kJ
Proteína 30.4 g
Gordura 13.7 g
Hidratos de carbono 21.4 g
Fibra 4.6 g
Gordura saturada 2.2 g
Sódio 411.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações