
Dispositivos e acessórios
Pasta with tuna
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine to taste50 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
penne pasta300 g
-
canned tuna in springwater, drained425 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Nutrição por 1 portions
Energia
528.6 kcal /
2220 kJ
Proteína
39 g
Gordura
15.3 g
Hidratos de carbono
56.1 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
4.6 g
Sódio
722.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia