Lamb sausage ragu

Lamb sausage ragu

3.3 26 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fenugreek seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tbsp
  • onion cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
    250 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)
    500 g
  • cooked pasta of choice
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 489.5 kcal / 2048.2 kJ
Proteína 24.1 g
Gordura 26 g
Hidratos de carbono 38.6 g
Fibra 5 g
Gordura saturada 10.3 g
Sódio 708.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações