
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef broken into pieces
ou 16 oz beef freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
ou 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
ou 1 oz ketchup homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
ou 1 oz ketchup homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil to fry
- Italian parsley to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 646 kcal / 2703 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Fibra
- 7 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Sódio
- 1606 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r723891