Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
TM6

Cheesy Mac with "Velvety" Cheese

3.6 (10 avaliações )

Ingredientes

"Velvety" Cheese

  • 16 oz cheddar cheese, mild, in pieces, divided
  • 8 oz water
  • 6 tbsp powdered milk
  • 1 packet/envelope unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)

"Velvety" Cheesy Mac

  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp onion powder
  • ½ tsp mustard powder
    ou 1 ½ tsp Dijon mustard
  • 12 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 8 oz pasta shells, dried
  • green onion, thinly sliced, to garnish
  • ground black pepper, to sprinkle

Nutrição
por 1 portion
Energia
2276 kJ / 544 kcal
Proteína
27 g
Hidratos de carbono
38 g
Gordura
31 g
Gordura saturada
18 g
Fibra
1 g
Sódio
954 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r723894