
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot cut into halves
- 40 g salted butter cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil to drizzle
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- thick-cut chips to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 710 kcal / 2982.2 kJ
- Proteína
- 39.9 g
- Gordura
- 51.1 g
- Hidratos de carbono
- 20.8 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 22.9 g
- Sódio
- 637.4 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r724793