Dispositivos e acessórios
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Preparação 15min
Total 4h 30min
4 porties
Ingredientes
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
604 mg
Proteína
20 g
Energia
2638 kJ /
631 kcal
Gordura
45 g
Fibra
17 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux