Dispositivos e acessórios
Špagety alla carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 porce
Ingredientes
-
40 gramů parmazánu na kousky (3 cm)
-
30 gramů pecorina (opcional) na kousky (3 cm)
-
15 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů anglické slaniny, na kostičky150 gramů guanciale na kostičky
-
1 vejce
-
3 žloutky
-
1 špetka soli
-
3 špetky mletého černého pepře
-
320 gramů špaget
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
24.2 g
Energia
2999 kJ /
716.8 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Receitas
República Checa
República Checa