Butternut Squash and Ginger Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Ginger Soup

3.1 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 15 g vegetable oil
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
  • 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 60 g raw cashew nuts
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)

Nutrição
por 1 portion
Energia
697 kJ / 166 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
12 g
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731999