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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast crumbled
ou 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast crumbled
ou 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 303 kcal / 1268 kJ
- Proteína
- 8.03 g
- Gordura
- 7.58 g
- Hidratos de carbono
- 50.72 g
- Fibra
- 1.87 g
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