
Dispositivos e acessórios
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Nutrição por 1 portie
Energia
176 kcal /
737 kJ
Proteína
4 g
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
20 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux