Graubünden gerstsoep

Graubünden gerstsoep

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 55min
4 porties

Ingredientes

  • uien gehalveerd
    80 g
  • wortelen in stukken (3 cm)
    60 g
  • prei in stukken (3 cm)
    100 g
  • knolselder in stukken (3 cm)
    100 g
  • Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)
    100 g
  • boter
    30 g
  • parelgerst
    80 g
  • water
    900 g
  • groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
    2
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    1 snuifje
  • gemalen peper naar eigen smaak
    1 snuifje
  • verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
    ½ bos

Nutrição por 1 portie

Energia 273 kcal / 1137 kJ
Proteína 9 g
Gordura 17 g
Hidratos de carbono 19 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações