
Dispositivos e acessórios
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Nutrição por 1 portie
Energia
325 kcal /
1360 kJ
Proteína
13.4 g
Gordura
25.1 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Fibra
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux