Levercake

Levercake

5.0 1 avaliação
Preparação 45min
Total 1h 50min
8 porties

Ingredientes

Leverpannenkoeken
  • kippenlever
    600 g
  • eieren
    2
  • bloem
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    ¼ tl
  • olie om te frituren
    30 g
Vulling
  • uien in 4 gesneden
    160 g
  • wortelen in plakjes
    100 g
  • teentjes knoflook
    3
  • olie
    40 g
  • ketchup
    85 g
  • mayonaise huisgemaakt
    100 g
Opbouw
  • mayonaise huisgemaakt
    20 g
  • verse dille fijngehakt
    10 g
    10 g verse gemengde kruiden, fijngehakt
  • groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
    50 g
  • rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
    50 g

Nutrição por 1 portie

Energia 325 kcal / 1362 kJ
Proteína 19 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 12 g
Fibra 1.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações