
Dispositivos e acessórios
Risotto met eekhoorntjesbrood
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken30 g
Nutrição por 1 portie
Energia
444 kcal /
1861 kJ
Proteína
8.1 g
Gordura
14.4 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Fibra
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux