
Dispositivos e acessórios
Sojamelk en gestoomde broodjes
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
water240 g
-
gedroogde gist (ong. 1 volle tl)5 g
-
poedersuiker10 g
-
bloem500 g
-
zout¼ tl
Sojamelk en stomen van broodjes
-
water1250 g
-
sojabonen geweekt gedurende min. 4 uur en uitgelekt (gewicht na uitlekken ong. 200 g)100 g
-
olie met neutrale smaak½ tl
-
poedersuiker naar eigen smaak50 g
Nutrição por 1 portie
Energia
305.3 kcal /
1277.3 kJ
Proteína
13.1 g
Gordura
3.4 g
Hidratos de carbono
56.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0 g
Sódio
111.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux