![Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1df718e0-762c-4804-acb9-8558cc9a0129/Derivates/b5d8ea5d-fb66-4c99-9eb4-0427e34f2bd2.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
ou 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 62 g
- Hidratos de carbono
- 52.3 g
- Gordura
- 22.3 g
- Gordura saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 2213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r736239