
Dispositivos e acessórios
Spaghetti carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (opcional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
droge pasta, type spaghetti320 g
Nutrição por 1 portie
Energia
716.8 kcal /
2999 kJ
Proteína
24.2 g
Gordura
42.2 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Fibra
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux