Dispositivos e acessórios
Torskegratin
Preparação 10min
Total 50min
6 portioner
Ingredientes
Brødkrummer
-
brød tør, skåret i mindre stykker50 g
Torsk
-
brød fra dagen før, skåret i mindre stykker100 g
-
mælk100 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i halve200 g
-
fed hvidløg2
-
gulerødder skåret i mindre stykker300 g
-
torskefilet400 g
-
salt1 knivspids
-
peber, stødt1 knivspids
Bechamelsauce
-
mælk300 g
-
hvedemel60 g
-
smør, usaltet30 g
-
salt½ tsk
-
peber, stødt1 knivspids
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
fløde200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional