
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
ou 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille enkel de blaadjes, grof gehakt
ou 4 - 5 takjes verse peterselie enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room om op te dienen
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 165.9 kcal / 694.2 kJ
- Proteína
- 6.6 g
- Gordura
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 24.1 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Sódio
- 455.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751520