Fish and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Fish and Potatoes with Tomato Sauce

4.7 ( 14 avaliações )

Ingredientes

  • 800 g potatoes cut in pieces (3-4 cm)
  • 6 hake steak (120-200 g each)
    ou 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 2 tsp salt adjust to taste
  • 150 g onion cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrot cut in pieces
  • 30 g cold pressed olive oil plus extra for greasing
  • 50 g white wine (opcional)
  • 400 g tomatoes cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g water

Nutrição
por 1 portion
Energia
302 kcal / 1268 kJ
Proteína
33 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
821 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751750