Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
TM6 TM5 TM31

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.1 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 800 g water
  • 200 g jasmine rice
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 20 g soy sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
  • 20 g sesame oil
  • 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (opcional)
  • 1 Tbsp sesame seeds, for serving (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1954 kJ / 467 kcal
Proteína
19.5 g
Hidratos de carbono
68.8 g
Gordura
12.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Fibra
7.8 g
Sódio
1291 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752003