
Dispositivos e acessórios
Romige courgettensoep
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook (opcional)1
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Nutrição por 1 portie
Energia
93.4 kcal /
390.8 kJ
Proteína
4.7 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.4 g
Sódio
375.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux