Kippenbouillonpasta

Kippenbouillonpasta

5.0 11 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 porties

Ingredientes

  • kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken
    300 g
  • gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken
    200 g
  • gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes
    4 takjes
  • grof zout
    150 g
  • witte wijn
    100 g
  • gedroogd laurierblad
  • hele kruidnagel
    1
  • korianderzaden
    5

Nutrição por 4 porties

Energia 649 kcal / 2714 kJ
Proteína 58 g
Gordura 35 g
Hidratos de carbono 8 g
Fibra 5.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações