
Dispositivos e acessórios
Vis en aardappelen met tomatensaus
Preparação 20min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (opcional)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Nutrição por 1 portie
Energia
302 kcal /
1269 kJ
Proteína
33 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
3.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux