Kabeljauw met citrusboter

Kabeljauw met citrusboter

3.7 11 avaliações
Preparação 25min
Total 50min
4 porties

Ingredientes

  • sinaasappel liefst biologisch, schil en sap
    1
  • citroen liefst biologisch, schil en sap
    1
  • water
    700 g
  • aardappelen in stukken
    400 g
  • courgettes in plakjes (5 mm)
    400 g
  • boter
  • verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
    4
  • zout volgens smaak
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    ½ tl
  • boter
    80 g
  • anijszaad
    1 tl
    1 tl gedroogd venkelzaad
  • verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
    3 takjes

Nutrição por 1 portie

Energia 405 kcal / 1694 kJ
Proteína 33 g
Gordura 19 g
Hidratos de carbono 23 g
Fibra 2.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações