
Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas
Preparação 20min
Total 55min
6 porties
Ingredientes
-
Gruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)1 - 2 snuifjes
Nutrição por 1 portie
Energia
305 kcal /
1273 kJ
Proteína
17 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
14 g
Fibra
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux