
Dispositivos e acessórios
Aardappel-preisoep
Preparação 10min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden300 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ongezouten boter30 g
-
aardappelen in stukken gesneden250 g
-
water700 g
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room100 g
-
melk100 g
-
verse bieslook gehakt (voor garnering)
Nutrição por 1 portie
Energia
177 kcal /
742 kJ
Proteína
3 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
1.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux