
Dispositivos e acessórios
Kip garam masala
Preparação 25min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
komijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (opcional)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Nutrição por 1 portie
Energia
277 kcal /
1159 kJ
Proteína
32 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
5 g
Fibra
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux