
Dispositivos e acessórios
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Preparação 20min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
witte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (opcional)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
crème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Nutrição por 1 portie
Energia
230 kcal /
961 kJ
Proteína
28 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
8 g
Fibra
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux