Indiase groentencurry

Indiase groentencurry

4.5 26 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
4 porties

Ingredientes

  • korianderzaad
    ½ tl
  • komijnzaad
    ½ tl
  • kardemomzaad
    ½ tl
  • mosterdzaad
    ½ tl
  • ui gehalveerd
    100 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember in dunne plakjes
    15 g
  • chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken
    1
  • olijfolie
    20 g
  • gemalen kurkuma
    1 tl
  • kokosmelk
    400 g
  • water
    100 g
  • zout
    2 tl
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)
    600 g
  • wortelen in plakjes (1 cm)
    150 g
  • bloemkool in roosjes
    150 g
  • courgette in plakjes (1 cm)
    150 g
  • doperwten, bevroren
    100 g
  • verse koriander alleen de blaadjes
    2 takjes

Nutrição por 1 portie

Energia 395 kcal / 1642 kJ
Proteína 9 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 36 g
Fibra 6.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações