Groenten met aardappelen en vlees

Groenten met aardappelen en vlees

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 35min
1 portie

Ingredientes

  • aardappelen in stukken gesneden
    40 - 60 g
  • groenten in stukken gesneden
    90 - 100 g
  • vlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden
    20 - 30 g
    20 - 30 g visfilet, in stukjes gesneden
  • water
    400 g
  • sinaasappelsap
    30 - 45 g
  • koolzaadolie (8-10 g)
    2 - 2 ½ tl

Nutrição por 1 portie

Energia 199 kcal / 831 kJ
Proteína 8 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 14 g
Fibra 2.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações